Womanhood door de ogen van Dieuwke

shutterstock_126741647Dieuwke neemt je mee in haar afgelopen maanden waarin zij aangesloten was bij 3D-groep Womanhood. Ontdek hoe verrijkend het voor haar was om met een groep een missie voor ogen te hebben en daar mee aan de slag te gaan!

Dieuwke: “Vorig jaar is Womanhood gestart als 3D-groep. Vanaf februari mag ik meedraaien met deze enthousiaste vrouwen. Enthousiast over God en enthousiast om uit te vinden hoe zij als vrouwen in deze maatschappij andere vrouwen kunnen bereiken. Om hiermee een voorbeeld te zijn in eigen omgeving om datgene te doen wat God bedacht heeft om te doen.”

“Dit alles is een uitdaging en zeer waarschijnlijk een levenslang proces. Maar wat is er mooier dan deze zoektocht te beleven als vrouwen onder elkaar. Afgelopen jaar is er zowel gewerkt aan Up, In als Out. Zo leren wij God beter kennen op de avonden door de verschillende thematiek en gebed. We eten gezellig met elkaar en zien elkaar naast de vaste avonden ook regelmatig. En worden er OUT-activiteiten georganiseerd.

Mijn beweegreden om bij Womanhood te gaan was vooral dat ik enorm enthousiast word van het idee ‘als vrouwen voor vrouwen!’. Ik zie er naar uit dat we de vrouwen in Rotterdam kunnen vertellen dat ze geliefd zijn door Hem! Dat hoeveel ellende je ook hebt gekend er altijd uitkomst is en dat je je huis pas op een rots bouwt als je dat samen met Hem doet! (De weg die wij hierin zelf gaan, delen met hen lijkt me prachtig.. want wij zijn er zelf immers ook nog lang nog niet!)

Na een tijdje meelopen bij Womanhood is dit verlangen alleen maar gegroeid. Mede door de pijn die we zien in vrouwenharten. Mijn verlangen is dan ook dat we nog een enorme groei doormaken op het gebied van OUT zodat we straks wekelijks bij elkaar komen om alle vrouwen van Rotterdam het goede nieuws te brengen!”