OVER CROSSROADS

1Q5A0937Rotterdam heeft ongeveer 250 kerken waar zo’n 20.000 van de totaal 600.000 Rotterdammers regelmatig over de vloer komen. Dit is minder dan 4%. Van deze bezoekers zijn bovendien een groot aantal boven de 50 jaar. De andere Rotterdammers gaan niet, omdat ze veelal denken dat ze er niets te zoeken hebben, ze zich een vreemde voelen in de kerk of omdat ze er niet mee opgegroeid zijn.

Samen met de andere kerken in Rotterdam willen we onze verantwoordelijkheid nemen om Rotterdam te bereiken met het evangelie. Crossroads Rotterdam wil hierbij een omgeving scheppen waar jonge Rotterdammers zich thuis voelen en God kunnen ontmoeten, ook zij die normaal niet een kerk bezoeken. In alles wat we doen zullen we ons dan ook steeds de vraag stellen of we hierin slagen.

Crossroads Rotterdam kiest ervoor om missionaire communities te bouwen in de stad. Maar deze communities komen er niet zomaar. Het start bij mensen met een gezamenlijke missionaire passie. Crossroads Central (samenkomst op zondag ochtend) is de plek waar deze mensen elkaar vinden.

Kom je al regelmatig bij Crossroads en ben je benieuwd naar wie we zijn? Wil je je graag aansluiten bij Crossroads? Kom dan naar onze ‘Welkom bij Crossroads’-avonden. Gedurende twee avonden willen we kennismaken met jou, en vertellen we meer over Crossroads. En natuurlijk is er ruimte voor jouw vragen.

Kijk in de agenda wanneer we de eerstvolgende avonden weer organiseren, of informeer bij Jurjan Mol.

Zie ook de agenda voor overige activiteiten, zoals de samenkomsten van Crossroads Rotterdam.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.