Update: Samenhuis

recente klus
Na
2 jaar geleden
Voor

Muizenskeletjes in vermolmde keukenkastjes, een lege fles drank in een stoffige badkamer: het was een gaar kluspand wat we kochten. We keken door het spinrag naar buiten, keken uit over de speeltuin in het hart van de Millinxbuurt en wisten: dit is de kans om onze droom waar te maken. Een leefgemeenschap om samen goede buren te zijn in de Millinxbuurt: Samenhuis Ernaast.

Voor en na:
Dat is inmiddels tweeënhalf jaar geleden en onze droom bleek een dagdroom te zijn: eentje waar hard voor gewerkt diende te worden. En met resultaat: een groot deel van het huis heeft inmiddels een drastische make-over gehad. Anderhalf jaar wonen we alweer in ons kluspand, met z’n tienen in de helft van het huis. De andere helft is in de afwerkingsfase.
De laatste loodjes wegen ons zwaar. We raken snel ontmoedigd als er iets tegenzit. Vinden het moeilijk om te ontspannen, want moeten eigenlijk ieder vrij moment klussen. We missen onze privacy en leuke dingen doen met vrienden. We hebben nergens tijd voor, we moeten schroeven, zagen, verven. Wie ons wil bemoedigen door een paar uur mee te helpen, wordt dus met open armen ontvangen! Je kunt dan bijvoorbeeld:
– vloerdelen schuren
– gipsplaten schroeven
– eten koken
– aanvegen
– plafond isoleren

Vooral op zaterdag is het een gezellige bedrijvigheid in Samenhuis Ernaast. Wil je meer weten of een keer langs komen, vraag het ons.
Adeleida, Tomas en Sophie (+ Dennis, Amber, Han en Leonie, Roan, Alanis, Kasmir)

Meer info op: www.samenhuis.nl

samenhuis