“Zie, ik schep een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Wat er vroeger was raakt in vergetelheid, het komt niemand ooit nog voor de geest. Er zal alleen maar blijdschap zijn en groot gejuich om wat ik schep. Ik herschep Jeruzalem in een jubelende stad en schenk haar bevolking vreugde. Dan zal ik over Jeruzalem jubelen en mij verblijden over mijn volk. Geen geween of geweeklaag wordt daar nog gehoord.”
(Jesaja 65:17-19).

God heeft beloofd dat hij toewerkt naar een nieuwe aarde, het Koninkrijk van God, waar alles zal zijn zoals het ooit bedoeld is: geen twijfel, angst, pijn, verdriet, ziekte of geweld zal meer bestaan, en wij zullen in vreugde en vrede met God leven. Op dit moment leven we in een realiteit die soms het tegenovergestelde van deze nieuwe aarde lijkt te zijn. God heeft ons de opdracht gegeven om ons uit te strekken naar zijn Koninkrijk hier op aarde en om hem te vragen nu al situaties te herstellen en te genezen. Praktisch betekent dit dat je persoonlijk of samen met anderen bij God komt en voorbede doet voor mensen en/of situaties.
Wil jij graag meer hiermee bezig zijn? Meld je dan nu aan via gebed@crossroadsrotterdam.nl! Je krijgt dan geregeld gebedspunten toegestuurd, bijvoorbeeld over de Crossroads Missional Communities. Je hoeft hier geen ‘superchristen’ voor te zijn; we zijn op zoek naar mensen die een verlangen hebben om Gods Koninkrijk verder te brengen en die willen groeien in hun relatie met God, hierin gesteund door elkaar.

Wekelijkse bidstond

Ook ben je van harte welkom bij ons doordeweekse gebedsmoment via Zoom. Elke woensdagochtend van 9.00u-9.15u.

Doe mee in een gebedsgroep bij jou in de buurt!

Het zou mooi zijn als overal in Rotterdam plekken gaan oplichten waar mensen samen bidden voor elkaar en voor de mensen op hen heen. Neem je deel aan een gebedsgroepje bij jou in de buurt, of zou je graag deel gaan nemen aan een lokale gebedsgroep, laat het dan weten via gebed@crossroadsrotterdam.nl. We zouden graag in kaart brengen wat er al gebeurt in Rotterdam en mensen met elkaar in contact brengen om samen te gaan bidden. Ook willen we gebedsgroepen ondersteunen met praktische tips en informatie.

Deel jouw gebedspunten of ervaringen met gebed!

We hebben allemaal mooie, moeilijke en inspirerende verhalen te vertellen over gebed, waarmee we elkaar kunnen steunen en bemoedigen. Als jij iets wilt delen over jouw ervaringen met bidden, laat het ons weten via gebed@crossroadsrotterdamdam.nl! Hier kun je ook gebedspunten naar toe mailen; wij zorgen dan dat de punten gedeeld worden met mensen die regelmatig bidden voor Crossroads Rotterdam.