MyFriends-training

Een vraag die we vaak krijgen is: ‘Hoe breng je Jezus in situaties ter sprake zonder dat het geforceerd wordt?’ En vaak zit dit daaronder: ‘Ik had een kans om te vragen: zullen we ervoor bidden? – maar ik deed het niet’. Bij Agapè is een training ontwikkeld om je daar doorheen te helpen. Je gaat niet alleen de momenten leren herkennen waarop je over Jezus kunt spreken, maar ze ook kunt creëren. Je krijgt handvatten, zodat jij dit kunt doen op een manier die bij jou past.

De training bestaat uit vier dinsdagavonden met een tussenpoos van 2 weken – vanwege de oefeningen/opdrachten. Data waarop My Friends wordt gegeven:

  • deel 1: di 10 oktober
  • deel 2: di 24 oktober
  • deel 3: di 7 november
  • deel 4: di 21 november

Deel 1: LOVE, PRAY, CARE & SENT LIKE JESUS

De eerste avond van MyFriends gaat over de basis van een levensstijl die anderen bij Jezus kan brengen. Met Gods ogen kijken naar anderen, vervuld zijn met de Heilige Geest en een leven van gebed zijn hier onderdeel van.

Deel 2: SHARE

Jouw persoonlijke ervaring met Jezus doet ertoe. Ervaringen kunnen een sleutel zijn voor mensen om Jezus te leren kennen. Tijdens deze avond leer jij jouw verhaal met God delen en krijg je ook nog een manier aangereikt om Gods verhaal uit te leggen.

Deel 3: EXPERIENCE, CONNECT & RELEASE

Net zoals God jouw gebed beantwoord, wil Hij ook uitkomst bieden bij je vrienden als zij open staan voor Zijn hulp. Deze avond ga je leren hoe je simpel voor een ander kan bidden. Ook gaan we verder in op het ‘connecten’ van mensen met God.

Deel 4: FORM A GROUP & WHAT’S NEXT?

Op de laatste van de vier avonden zullen we verhalen delen en nadenken over hoe we elkaar kunnen helpen een ‘MyFriends’ levenstijl vast te houden, zodat mensen Jezus mogen leren kennen. Ook zullen we het hebben over mogelijkheden om mensen die open staan voor Jezus verder te helpen om Hem te leren kennen.

Herken je je in bovengenoemde vraag en omschrijving? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan en houd deze data vrij in je agenda! Meld je aan door te mailen naar Monique.

  • De avonden worden gehouden in de trainingsruimte op de Annastraat 2B.
  • De kosten voor de training is 40 euro per deelnemer. Zoals gebruikelijk bij Crossroads Rotterdam mag geld geen reden zijn om wel/niet mee te doen. Dus mocht dit een probleem zijn – laat het even weten. We vinden wel een oplossing.