Big future kerstfeest

Voor alle kinderen vanaf 3 jaar t/m de tieners is er een Kerstviering op vrijdagmiddag van 15.30-16.30u. In principe in De Schutse, want we zien dat fysieke ontmoetingen voor kinderen en tieners essentieel is. De kinderen vieren Kerst in hun eigen Big Future groep in de vertrouwde ruimtes, met de eigen leiding. Alleen de Medium Ones gebruiken een andere ruimte: de ‘bovenzaal‘ (bij binnenkomst meteen de trap rechts naar boven). Voor de allerkleinsten (Small Ones) is er géén opvang.

Gezien de onzekere factoren rondom corona bereidt de leiding ook een online of outdoor scenario voor. Aanvullende info volgt uiterlijk begin volgende week per groep.

Vooraf aanmelden!
I.v.m. de voorbereidingen is het nodig om je kind(eren) aan te melden via de Scipio-app. Doe dit uiterlijk a.s. vrijdag 17 december.

Ouders
Ouders kunnen tijdens het uur dat de kinderen hun viering hebben met elkaar een wandelingetje maken, een nabijgelegen koffietentje bezoeken of in De Schutse blijven voor een kopje koffie of thee. Houd rekening met de coronamaatregelen. Wees gezellig! Maar we maken het bewust niet tè gezellig 😉