CURSUS CROSSROADS CONNECT

Ben je op zoek naar handvatten om het volgen van Jezus verder vorm te geven in je dagelijkse leven? Ben je kortgeleden bondgenoot geworden bij Crossroads en wil je uitvinden wat de missie ‘Jezus volgen. Met elkaar. In alles. Voor de vernieuwing van de stad.’ voor jou betekent?
Vanaf 18 januari starten we in Crossroads met een cursus die je handvatten geeft in hoe je Jezus kunt volgen in je dagelijkse leven.
Onderwerpen die langs gaan komen zijn: leven vanuit relaties, kijken naar de samenleving, gezond levensritme, seizoenen in het leven, missie vanuit relaties en nog veel meer!

Aan het einde van de cursus…

…heb je kennisgemaakt met verschillende aspecten van discipelschap of heb je ze verdiept.
…heb je een goede basis gelegd om vervolgstappen te zetten richting een missional community of team. Of…
…heb je handvatten gekregen die je kunt gebruiken in je missional community of wijkgroep.
…kijk je terug op een periode waarin je mensen beter hebt leren kennen en veel gezellige en goede momenten hebt beleefd!

Wat je kunt verwachten:

  • 10 woensdagavonden. Tweewekelijks. Startdatum: 18 januari, 19.00u.
  • De cursus heeft dezelfde opzet als de Alphacursus: maaltijd, praatje, gespreksgroepje én een mini-weekend.
  • We zullen je ook uitdagen om te oefenen of een vervolgstap te zetten in je eigen leven.
  • Kosten zijn – afhankelijk van het aantal deelnemers – tussen de €60,- en €100,- per persoon. Dit is inclusief werkboekje, weekend en maaltijden. Kosten mogen geen reden zijn om niet mee te doen. Wanneer dit wel het geval is, laat het ons even weten.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je aan bij Monique Moen. In verband met de praktische voorbereidingen en organisatie ontvangen we je aanmelding graag vóór 1 januari 2017.

Hartelijke groet,

Arjan Uwland
Monique Moen