Crossroadsweekend

KLIK HIER OM JE DIRECT VOOR DE ZONDAG OF VOOR HET WEEKEND AAN TE MELDEN!

In het weekend 4, 5 en 6 september starten we het seizoen met een kampeerweekend! Deze keer zijn we te gast op camping De Zonnehoeve in Oudenhoorn, vlakbij Hellevoetsluis. 

De Zonnehoeve is een hele leuke gezellige camping op maar een half uur afstand van Rotterdam. Er is veel te doen op en rond de camping in een prachtige omgeving; een feest voor alle leeftijden. Ravotten op en rond de berg met glijbaan en zandbak, trampoline, schommels en voldoende kinderspeelgoed te leen zoals skelters, fietsjes, stepjes en driewielers. Er is ook een kampvuurplaats en een voedselbos waar van alles te doen is. Meer info: http://www.campingzonnehoeve.nl/

We krijgen een eigen veld met trampoline en mogen gebruik maken van een gezellige, overdekte ruimte. Dus ook met regen geen probleem!

Eten en drinken
I.v.m. de huidige perikelen vragen we deelnemers om ontbijt en lunch zelf te regelen. Als het mogelijk is, regelen we avondmaaltijden. De kosten zullen (voor 2 maaltijden) maximaal 10,00 zijn per volwassene/ 5,00 voor kinderen. We houden rekening met de dan geldende (corona) maatregelen. Info over het avondeten volgt nog.

Kosten
De verblijfskosten zijn €12,50 – 22,50 per nacht per tent / caravan (excl. toeristenbelasting). Zie website.
Verder zijn er 2 caravans (€50,00 per nacht), een slaapkamer en een eenvoudige tent beschikbaar. Wie het eerst komt ….;-)
Daggasten; €2,00 per volwassene.
Financiën hoeven geen belemmering te zijn; we helpen graag. Mail naar weekend@crossroadsrotterdam.nl

Big Future Large Ones II start
De huidige BF Large Ones II groep (vanaf groep 6) zullen dit weekend ook starten met een eigen programma. Zij krijgen een eigen veld op de camping! Meer info volgt van het BF- team.

Aan- of afmelden
Op zondag wordt een samenkomst gehouden (inhoudelijk programma) en ook op de andere dagen is er genoeg te doen. Je bent van harte welkom om het hele weekend, of een deel ervan mee te gaan.

Kom je het hele weekend, een nachtje of een dag? Meld je hier aan!

Voor vragen en meer info: weekend@crossroadsrotterdam.nl