Samenkomst 2 en 4 apri: Goede vrijdag en Pasen

Goede Vrijdag & Pasen
Vrijdag avond 20:30u ontmoeten we elkaar via Zoom. Op zondagochtend nemen we om 8:00u de tijd om samen God te aanbidden en later op de zondagochtend doen we met elkaar de Paaschallenge! Lees snel verder voor alle info.

Goede vrijdag samenkomst
Vrijdagavond van 20:30 tot 21:30u staan we met elkaar stil bij het lijden en sterven van Jezus en wat dat voor ons betekent. We vieren ook avondmaal.
Om 20:15u kun je inloggen via Zoom (ID: 520 179 646 ww: 010010).
We vieren ook met elkaar avondmaal, dus zorg dat je wat wijn of sap en brood klaar hebt staan.

Paaszondag: Aanbidding!
Paasochtend nemen we om 8:00 een moment van 20 minuten om met elkaar, samen God te aanbidden. We lezen een aantal bijbelgedeelten, we luisteren naar muziek en we bidden samen. We kijken ernaar uit je te zien! Dit is de Zoom-link (ID: 83 127 613 263).

Paaszondag: Paas challenge
Tussen 10:00 – 12:00 uur ben je welkom om samen met je gezin, partner of andere Crossroader een wandeling te maken in Park Zestienhoven. Deze wandeling neemt je virtueel mee terug naar het Jeruzalem ten tijde van Jezus’ opstanding. Tijdens de wandeling leef je mee met één van de vier personages die allemaal op hun eigen manier dit verhaal beleven. Door middel van vragen en opdrachten vind je letterlijk je weg, maar ga je ook in gesprek over wat Pasen voor jou en ons betekent.
De wandeling is geschikt voor alle leeftijden en duurt ongeveer een uur.
Voor de jongste kinderen is er een apart Paasverhaal beschikbaar op de startlocatie.