BIGfuturelogoBig Future is de naam van het kinder- en tienerwerk.  Het is ons verlangen om kinderen al op jonge leeftijd vertrouwd te maken met Jezus. Dit willen we doen door een veilige, uitnodigende plek te bieden, met hen op te trekken en hen aan te moedigen Jezus te volgen.

Dit doen we op twee manieren: leeftijdgericht en intergenerationeel.

Leeftijdgericht I Tijdens de 2-wekelijkse samenkomsten ontmoeten kinderen leeftijdsgenootjes. Dit gebeurt in een vaste groep, in een eigen ruimte. Onder leiding van bevlogen kinder- en tienerwerkers volgen ze een programma; gelinkt aan een verhaal of gedeelte uit de Bijbel. Door middel van spel, creativiteit, gebed en/of gesprek wordt dit verder uitgewerkt.

De groepsindeling ziet er als volgt uit:

  • 0-2 jaar I Small Ones (oppas)
  • 3-6 jaar I Medium Ones
  • Groep 3 – 5 I Large Ones 1
  • Groep 6 – 8 I Large Ones 2
  • Middelbare school I Tieners XL

Intergenerationeel I We geloven dat kinderen veel kunnen leren van het meekijken met mensen die ouder zijn dan hen. Andersom hebben kinderen door wie ze zijn, ook veel te brengen waar volwassenen weer van kunnen leren. Daarom stimuleren we de 2-wekelijkse ontmoetingen in een missional community of Central-groep met mensen van verschillende leeftijden (intergenerationeel).

Word je hier enthousiast van en vind je het leuk om onze kinderen een echt thuis te bieden binnen Crossroads Rotterdam? Wil je meehelpen met het Big Future-team? Neem dan contact op met bigfuture@crossroadsrotterdam.nl