Agenda

Community zondag

Elke 1e en 3e zondag ontmoeten we elkaar in de missional communities en kleine groepjes bij mensen thuis. We lezen samen de Bijbel, delen wat ons bezighoudt en bidden voor elkaar. Zie ook Discovery Bible Study voor meer info. Op deze zondag is er ook input beschikbaar. Van harte welkom om mee te doen! Laat…

Pinkstersamenkomst + dopen in de Maas

Op deze communityzondag komen we ivm Pinksteren ook samen! Naast een samenkomst op Beukelsdijk 69 zullen we aansluitend naar Katendrecht gaan om daar een aantal mensen te dopen!

Samenkomst

Elke 2e en 4e zondag van de maand komen we om 10:30u samen in de basisschool aan de Velsenluststraat 9 (inloop vanaf 10:15u). Klik hier voor meer informatie over komende zondag.

Community zondag

Elke 1e en 3e zondag ontmoeten we elkaar in de missional communities en kleine groepjes bij mensen thuis. We lezen samen de Bijbel, delen wat ons bezighoudt en bidden voor elkaar. Zie ook Discovery Bible Study voor meer info. Op deze zondag is er ook input beschikbaar. Van harte welkom om mee te doen!  

Central DBS

Op de 3e zondag komen we voor o.a. Discovery Bible Study ook centraal samen. Er is tijd voor ontmoeting en gebed en ook zullen we in groepjes DBS doen. Ook kinderen zij welkom. 10.30u inloop/koffie; 11.00u start. Om ongeveer 12.30u sluiten we af. Locatie: Beukelsdijk 69 Geef je op via de Crossroads-App of via info@crossroadsrotterdam.nl

Samenkomst

Elke 2e en 4e zondag van de maand komen we om 15:30u samen in de Schutse (inloop vanaf 15:00u). Klik hier voor meer informatie over komende zondag.