Contact


Bijeenkomst:

Elke zondag om 11:00uur.
Koffie staat klaar vanaf 10.30 uur.

CityCollege
Beukelsdijk 91
3012 AE Rotterdam

Postadres

Crossroads Rotterdam
Molenlaan 281
3055 GG Rotterdam

tel. 010-4146359
info@crossroadsrotterdam.nl

Agenda voor de komden weken:

26-10: Crossroads Central & Communities bijeenkomsten
02-11: Celebration
09-11: Crossroads Central (met lunch) & Communities bijeenkomsten
16-11: Crossroads Central & Communities bijeenkomsten
23-11: Crossroads Central & Communities bijeenkomsten
30-11: Crossroads Central & Communities bijeenkomsten

Celebration bijeenkomst
Eén zondag in de maand hebben we een Celebration. De titel zegt het al, we hebben echt een feestelijke bijeenkomst.  Tijdens deze events is veel ruimte voor aanbidding, vaak wordt een nieuw thema in het kader van ‘the same conversation‘ geïntroduceerd en is er ruimte om ‘verhalen uit het veld‘ te horen van de aanwezige CMC-leden.
Crossroads Celebration bijeenkomst - Beukelsdijk 91, Rotterdam, vanaf 10.30 uur staat koffie klaar, samenkomst begint om 11 uur 

Crossroads Central bijeenkomsten
Op de andere zondagen van de maand is er Crossroads Central. Deze events zijn kleinschaliger. Enerzijds qua aantal, omdat de leden van de CMC’s op eigen plek bij elkaar komen. Anderzijds ook qua vorm. Ook op deze zondagen zal altijd aanbidding en onderwijs aanwezig zijn, maar de nadruk zal hier meer liggen op ontmoeting en interactie.  Ook zijn er gedurende het jaar mogelijkheden om specifiekere workshops te volgen, die aangeboden worden naast de reguliere bijeenkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Unique Design.
Crossroads Central - Beukelsdijk 91, Rotterdam, vanaf 10.30 uur staat koffie klaar, samenkomst begint om 11 uur

Crossroads Missional Communities bijeenkomsten
Urban Potentieals
CMC Urban Potentieals - adres wisselt (mail info@crossroadsrotterdam.nl) , inloop 10.40, start 11.00

Crossroads Celebration, Crossroads Central en elke Community bijeenkomst heeft een eigen kinderprogramma.

Een paar momenten in het jaar is er geen samenkomst, omdat er dan momenten van toerusting zijn voor de leiders van de CMC’s en Central.  Houd daarom de agenda op de website goed in de gaten. Daar kun je precies zien welk event wanneer is.

Als je binnen bent
Alles is te vinden op de 1e verdieping van het City College. Er is een onbewaakte garderobe aan je rechterhand als je boven komt. Big Future, het kinderprogramma, vind je in de gang - links (volg de borden). Kinderen gaan pas na de zangdienst naar hun programma. De dienst is in de kapel voorbij de garderobe  en duurt ongeveer anderhalf uur. Na de dienst is er voor iedereen koffie en thee aan het eind van de gang waar ook Big Future is. Er is een lift aanwezig.

Bereikbaarheid
Het CityCollege is makkelijk te bereiken per auto, Openbaar Vervoer of te voet.

Vanaf Amsterdam/Den Haag naar CityCollege
Vanaf Amsterdam en Den Haag over de A13/E19 richting Rotterdam. Op knooppunt Kleinpolderplein neem je de flyover richting Centrum. Aan het einde van deze afrit gaat u bij de stoplichten rechtsaf. Na ongeveer 1 km gaat je onder het spoor door en bij de stoplichten linksaf. Je rijdt nu op de Beukelsdijk. Na ongeveer 500 meter vind je het Citycollege aan uw linkerhand.

Vanaf Utrecht/Gouda naar CityCollege
Vanaf Gouda over de A20/E25 richting Rotterdam. Neem afslag Blijdorp / Overschie [afslag 13]. Neem deze rotonde 3/4 en vervolg uw weg bij de stoplichten richting Rotterdam Centrum. Aan uw rechterhand heeft u diergaarde Blijdorp. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf. U rijdt nu opnieuw langs diergaarde Blijdorp. Na ongeveer 1 km gaat u onder het spoor door en bij de stoplichten linksaf. U rijdt nu op de Beukelsdijk. Na ongeveer 500 meter vindt u het Citycollege aan uw linkerhand.

Vanaf A16 (Dordrecht) naar CityCollege
Over de A16 richting Rotterdam. Op het knooppunt Ridderkerk-Noord de A16/E19 richting Den Haag. Op het knooppunt Terbregsepplein de A20, E19 , E25 richting Rotterdam / Hoek van Holland. Neem afslag Blijdorp / Overschie [afslag 13]. Neem deze rotonde 3/4 en vervolg uw weg bij de stoplichten richting Rotterdam Centrum. Aan uw rechterhand heeft u diergaarde Blijdorp. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf. U rijdt nu opnieuw langs diergaarde Blijdorp. Na ongeveer 1 km gaat u onder het spoor door en bij de stoplichten linksaf. U rijdt nu op de Beukelsdijk. Na ongeveer 500 meter vindt u het Citycollege aan uw linkerhand.

Parkeren
Op zondag is het vrij parkeren. Op andere dagen is het betaald parkeren met chipper.
Vanaf Centraal Station
Bus: Vanaf Centraal Station stadsbus ret 38 richting Station Schiedam Centrum. Na ca. 7 minuten uitstappen bij Henegouwerplein. Daarna ca. 1 minuut lopen.

Lopen: Het CityCollege ligt op ca. 800 m vanaf het centraal station. Vanaf het centraal station is het ca. 7 minuten lopen.